Известие

Collapse
No announcement yet.

Лека полека...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

НЖК са препоръчвани от Алфа Ромео за нашите коли,НО има много ментета в България и има голяма вероятност да се сдобиеш с такова.Ако пък по някаква причина се окажат оригинални те са по-добрия вариант от Денсо,стига денсото да не е иридиево,защото тогава няма какво да коментираме.
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

NGK са препоръчвани за модели след 33. За нашите оригиналните са Golden Lodge, а такива оригинални надали са останали в количества. Бях чел в английския форум, че и там се продават масово ментаци, които чисто нови са пълни боклуци. Аз си карам с Денсо Иридиум ИК20 и няма проблеми. НЖК също имат иридиеви, но Денсото се намират по-лесно.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

За пореден път
        http://www.globaldenso.com/cgi-bin/g...&action=search

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
          И за пореден път те питам,карал ли си с Голден Лоджи и изобщо виждал ли си такава свещ!?Щото моите са вече на 133 000км и нарочно ги държа да видя до кога ще изкарат,ама ядец.Още не се предават.Чух простотии,че някой чул,че друг е чул,че Лоджи имат ментета.Дайте да ги видя бе!Цената им е толкова ниска,а технологияте достатъчно сложна,та не виждам смисъл някой да ги копира.НЖК се осраха три пъти и за това три пъти Магнет-Марелли пак пускаха Лоджи.Денсо са прекрасни свещи,но точно иридиума нямат искрата на Лоджи.Само ,като ги погледнеш и виждаш за какво става въпрос.Вчера докараха едно Субару Импреса.От Германия.Беше с Лоджи!
          Край на спора.Поне за мене!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            И за пореден път те питам,карал ли си с Голден Лоджи и изобщо виждал ли си такава свещ!?Щото моите са вече на 133 000км и нарочно ги държа да видя до кога ще изкарат,ама ядец.Още не се предават.Чух простотии,че някой чул,че друг е чул,че Лоджи имат ментета.Дайте да ги видя бе!Цената им е толкова ниска,а технологияте достатъчно сложна,та не виждам смисъл някой да ги копира.НЖК се осраха три пъти и за това три пъти Магнет-Марелли пак пускаха Лоджи.Денсо са прекрасни свещи,но точно иридиума нямат искрата на Лоджи.Само ,като ги погледнеш и виждаш за какво става въпрос.Вчера докараха едно Субару Импреса.От Германия.Беше с Лоджи!
            Край на спора.Поне за мене!
            Ох, пак да си на върха! Аз съм виждал такива свещи в оригинална кутийка на Алфа Ромео, аз ги отпечатих, извадих от кутията и вътре бяха с КРИВ ЦЕНТРАЛЕН ЕЛЕКТРОД! Тези, дето бяха в кутийка на Golden Lodge, бяха истински, но вече ги няма. И не знам твоите до кога ще ги караш, но производителят им даваше 40 000км. И съм сигурен, че като си погледнеш централния електрод с лупа ще видиш, че изобщо вече не е кръгъл. А в книжката за 16V дават NGK PFR6B - 100 000km, a за 8V - LODGE 25HL - 40 000km. И м/у другото с Алфи се разправям и карам от 1992г. и май преди теб съм държал такава свещ в ръка. Аз го открехнах Лисан на Дензото и му дадох връзката да го взима с голяма отстъпка.
            Може би това ще ти е интересно - http://www.pulstar.com/ и не само на теб
            Last edited by Stranger65; d.m.y г., 22:18. Основание: доп

Comment

Иво, брачед ... тия твойте Голдъни свръхестествени ги изкара, недей така!
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Не,бе Бебок!Просто са добри за нашите и нищо повече.Има един синдром и той се нарича:кратунена глава.Пример:голф-2,нокия 3210.щил и прочие идоли.
                А нали знаеш,че аз като ортодоксален християнин наказвам за нарушение на Втората Божия заповед!
                Амин,че се лекувам от грипа!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

свещи

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                  Ох, пак да си на върха! Аз съм виждал такива свещи в оригинална кутийка на Алфа Ромео, аз ги отпечатих, извадих от кутията и вътре бяха с КРИВ ЦЕНТРАЛЕН ЕЛЕКТРОД! Тези, дето бяха в кутийка на Golden Lodge, бяха истински, но вече ги няма. И не знам твоите до кога ще ги караш, но производителят им даваше 40 000км. И съм сигурен, че като си погледнеш централния електрод с лупа ще видиш, че изобщо вече не е кръгъл. А в книжката за 16V дават NGK PFR6B - 100 000km, a за 8V - LODGE 25HL - 40 000km. И м/у другото с Алфи се разправям и карам от 1992г. и май преди теб съм държал такава свещ в ръка. Аз го открехнах Лисан на Дензото и му дадох връзката да го взима с голяма отстъпка.
                  Първо,това изобщо не ми е интересно!Второ си правя експеримент,за собствена сметка.Трето чувал ли си за 45HL на Лоджи.Магнет -Марели си знаят работата.Аз свещите си ги купувам от селския магазин.Що ли!?Ами защото,ако не са добри,селяните ще строшат главата на магазинера.Значи един селски магазин в Гърция,може да продава качествени свещи,а реномиран в БГ не.Тава е стандарта.Какви си набарал не знам,но аз от там си купувам свещите и съм доволен.Магазина е в Нео Скопос,близо до Серрес и продава всичко за вашия трактор и селскостопанска техника.Двама млади пича са от Фамилията Бехцопулос.Йоргос и Панайот.Много печени.Другия магазин е на Чанакас.Точно срещу пожарната на Серрес.За пълно обслужване се обърни към постовете на KGB.Има интересен материа
                  Last edited by MrX; d.m.y г., 23:51.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Първо,това изобщо не ми е интересно!Второ си правя експеримент,за собствена сметка.Трето чувал ли си за 45HL на Лоджи.Магнет -Марели си знаят работата.Аз свещите си ги купувам от селския магазин.Що ли!?Ами защото,ако не са добри,селяните ще строшат главата на магазинера.Значи един селски магазин в Гърция,може да продава качествени свещи,а реномиран в БГ не.Тава е стандарта.Какви си набарал не знам,но аз от там си купувам свещите и съм доволен.Магазина е в Нео Скопос,близо до Серрес и продава всичко за вашия трактор и селскостопанска техника.Двама млади пича са от Фамилията Бехцопулос.Йоргос и Панайот.Много печени.Другия магазин е на Чанакас.Точно срещу пожарната на Серрес.За пълно обслужване се обърни към постовете на KGB.Има интересен материа
                    Първо магнет марели отдавна е собственност на денсо! Второ превъзбудените ти лоджове не се произвеждат от близо 8 години Така че сам си направи сметка дали новите лоджове са менте! Аз лично имам случей в които вадя лоджове и слагам нови и колата не пали!
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И така като гледам лоджи няма да са денсото 100 кинта за свещи няма да дам поне сега зимни гуми трябват някакав алтернативен вариянт подобен на денсото???
                      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                        Според мен без значение.Аз карам с Беру. За 10хил. км нямам проблеми, а и цената им е добра.
                        Тия щом са изпитани от Гроздан, ще ти свършат работа.
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Има и обикновенни Денсо за 33.Аз 4 свещи за 1.7 16в ги взех за 32лв. и колата работеше много добре с тях,много равномерно и спокойно.
                          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                            Има и обикновенни Денсо за 33.Аз 4 свещи за 1.7 16в ги взех за 32лв. и колата работеше много добре с тях,много равномерно и спокойно.
                            Дам и аз бях с тях преди да сложа Iridiuma и немога да кажа нищо лошо за тях. С три електрода са, смених ги не, защото са заминали, а защото си взех другите. Тези все още тиктакат в едно BMW 318i уж щеше да ги слага само за малко,че неговите за нищо неставаха, пък той вече 3 месеца кара с тях
                            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Абе те 16V sa капризни на свещи, особено зимата

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                                Първо магнет марели отдавна е собственност на денсо! Второ превъзбудените ти лоджове не се произвеждат от близо 8 години Така че сам си направи сметка дали новите лоджове са менте! Аз лично имам случей в които вадя лоджове и слагам нови и колата не пали!
                                Не знам от къде черпиш информация,но аз знам за цели три пъти спиране на производството на Лоджи.Последното беше преди три години.Това,че не се произвеждат,не означава,че ги няма на пазара.Много чаркове,след достигане на опеделено,прогнозирано количество се спират от производство и това го знае всеки,който малко или много се занимава с промишленост.
                                А със свеши сме патили всички.Патил съм и с денсо и с НГК и с Бош и да не изреждам.

Comment

Working...
                                X